Rádió születik: Interjú Holcz Csaba Krisztiánnal

[…] Megkértem Holcz Csaba Krisztián barátomat a rádió főszerkesztőjét, hogy egy interjú keretében mesélje el, hogyan fogtak hozzá a rádiós munkához? Csabával a könyvtárban futottunk össze. Éppen a számítógépnél dolgozott, de azért volt egy kis ideje és válaszolt néhány kérdésemre.

TRAFIKANT ANDRÁS: Mit gondolsz, miért éppen téged választottak főszerkesztőnek? Talán azért, mert mindig is érdekelt a rádiózás, vagy teljesen más van a háttérben?

HOLCZ CSABA KRISZTIÁN: A média világa a középiskola alatt vált érdekessé számomra, mikor jelentkeztem az éppen újraszerveződő iskolarádióhoz. Sok segítséget kaptam és magam is sok időt fektettem a rádiónkba és a saját karrierem építgetésébe. Lehetőségem volt több médiaműfajban is próbálkozni és eredményt elérni.
Azért választottam rádiós projektet, mert úgy érzem még nem értem el és tanultam meg elég dolgot ebben a szakmában. Amit viszont eddig tanultam igyekeztem bemutatni és hasznosítani. Végül kijelöltek arra, hogy próbálkozzak meg a főszerkesztői poszttal.


Trafikant András diákújságíró interjújra velem, a főiskolai gyakorlatunkról.